Stimati clienti! Va anuntam ca in perioada 22-24.06.2024 magazinul nostru este inchis. Va multumim pentru intelegere.!
×

Trored Anticariat, www.trored.ro este brandul societatii comerciale SC TRORED ANTICARIAT SRL, organizata in baza legii romane, cu sediul in BUCURESTI, Str.Capalna 16,,sct.1; cod de identificare fiscala RO26234064, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/11128/2009, avand deschis contul in lei RO18BTRL04101202163965XX la BANCA TRANSILVANIA.

1. POLITICA GENERALA

Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare ai siteului/continutului/serviciului de catre utilizator sau client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre Trored Anticariat si acesta.
1. a. Accesul la serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public www.trored.ro.
1. b. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, continutului/serviciului, implica aderarea utilizatorului sau clientului la prezentele termene si conditii in afara de cazul in care continutul respectiv nu are conditii de folosire distinct formulate.
1. c. Prin folosirea siteului/continutului/serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse siteului, continutului, serviciului, Trored Anticariat sau oricarui tert cu care Trored Anticariat are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
1. d. In cazul in care Utilizatorul sau Clientul nu este de acord si/sau nu accepta si/sau isi revoca acceptul dat pentru document:
1.d.1. Acesta renunta la: accesul la serviciu, alte servicii oferite de Trored Anticariat prin intermediul siteului, primirea buletinelor informative si/sau comunicarilor din partea Trored Anticariat de orice natura (electronic, telefonic, etc), fara nicio garantie ulterioara din partea Trored Anticariat.
1.d.2. Trored Anticariat va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.
1. e. Clientul / Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta documentul, sub forma in care acesta va fi disponibil in acel moment.
1.f. Pentru a-si exercita dreptul prevazut la art 1.4, acesta poate sa contacteze Trored Anticariat, sau sa foloseasca legaturile din continutul primit de la Trored Anticariat destinate acestui scop.
1. g. Clientul nu poate sa revoce acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unui Contract, sau pana in momentul in care acesta nu va achita contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Trored Anticariat.
1. h. In cazul in care Clientul a achitat contravaloarea tuturor Contractelor neonorate fata de Trored Anticariat si isi revoca acordul exprimat in favoarea documentului pe perioada derularii unei Comenzi, Trored Anticariat va anula Comanda acestuia fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

2. Continut:

2.a. Continutul informativ/imagistic prezentat pe siteul Trored Anticariat ESTE proprietatea intelectuala a Trored Anticariat.
2.b. Clientului/Utilizatorului nu ii este permisa copierea, transferul, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Trored Anticariat, includerea oricarui continut in afara siteului Trored Anticariat, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Trored Anticariat asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul expres al Trored Anticariat.
2.c. Clientul/Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederi ale documentului.

3. Politica de vanzare online:

3. a. Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator care poseda sau isi creeaza un cont.
3. b. Pentru a i se permite accesul la serviciu, Utilizatorul va trebui sa accepte prevederile documentului.
3. c. Trored Anticariat poate limita accesul clientului la serviciu, in functie de comportamentul sau anterior.
3. d. Este interzisa partajarea unui cont intre mai multi clienti.
3. e. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Trored Anticariat isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul clientului la continut sau serviciu.

4. Produsele oferite de Trored Anticariat:

4.a Produsele comercializate prin intermediul www.trored.ro sunt in stare buna iar in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Trored Anticariat isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a Trored Anticariat.
4. b  Preturile prezentate includ TVA (5%) si includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consilierul clienti Trored Anticariat in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
4.c   Chiar daca, in ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii clienti Trored Anticariat. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.
4.d   Trored Anticariat nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia Trored Anticariat de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

5. Valabilitatea ofertelor:

5.a. Trored Anticariat isi rezerva dreptul de a modifica tarifele practicate pentru produsele si/sau serviciile disponibile pe site fara notificarea in prealabil a Utilizatorului sau Clientului.
5. b. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.
5. c. Pretul de achizitie al produselor si serviciilor promotionale este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil si/sau al perioadei promotionale, in cazul in care aceasta este definita.
5. d. Pretul de achizitie al produselor sau serviciilor dintr-o comanda emisa nu se poate modifica la un moment ulterior emiterii acesteia decat cu acordul partilor.
5. e. Pretul de achizitie al produselor si/sau serviciilor dintr-un contract onorat nu se poate modifica.
5. f. Clientul poate renunta la produsele si serviciile achizitionate prin comanda, numai in perioada de timp cuprinsa intre emiterea comenzii si transformarea acesteia in contract, doar in cazul in care metoda de plata aleasa de acesta este ramburs.
5. g. Clientul poate renunta la produsele si/sau serviciile achizitionate prin contract, conform art. 12.
5. i. In cazul returnarii produselor aflate in promotie: Daca prin inlaturarea unui/unor produse nu se mai respecta conditiile stipulate pe materialele de promovare, pretul produsului/produselor ramase in comanda se calculeaza fara aplicarea promotiei!

6. Comanda online:

6.a. Clientul poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe site.
6.b. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizare de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in cadrul acestui document si comanda emisa.
6. c. Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca Trored Anticariat poate sa il contacteze, in urmatoarele scopuri / situatii, prin orice mijloc disponibil / agreat de Trored Anticariat, in functie de scop/situatie.

6. d. Trored Anticariat poate denunta automat comanda efectuata de catre Client, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele cazuri:
6.d.1. Datele furnizate de catre Client, pe site sunt incomplete sau incorecte
6. d. 2. Activitatea Clientului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Trored Anticariat si/sau partenerilor acestuia
6.d.3. fara nicio justificare.
6.e. Din momentul in care Clientul valideaza contravaloarea comenzii efectuate sau in care Trored Anticariat informeaza Clientul cu privire la comanda sa validata, comanda acestuia devine Contract la Distanta, aplicandu-se astfel definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, denumit in cuprinsul acestui document Contract, la care se anexeaza, dar fara a se limita la, prezentele Termeni si Conditii.
6. f. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea Trored Anticariat, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
6. g. In cazul in care un Client isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe site, toate contractele in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre Client inainte de momentul modificarii.
6. h. Programul de preluare al comenzilor este de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00, livrarea urmand a se efectua de luni pana vineri intre orele 09.00 – 18.00, sambata 09.00 – 14.00.

7. Plata produselor:

7. a. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul www.trored.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. Trored Anticariat isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.
7. b. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre Trored Anticariat la adresa de e-mail anticariat@trored.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Trored Anticariat.

8. Livrarea:

8.a  Livrarea produselor se va face oriunde in tara, in termen de 48h prin curierat rapid. In cazul in care nu se va reusi livrarea in termenul mentionat, veti fi contactat(a) telefonic. 

8.b.  In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu Trored Anticariat, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul de clienti Trored Anticariat, numai in scris prin email.

8. c. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

8.d.  Trored Anticariat isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Trored Anticariat care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
8. e. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Trored Anticariat fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Trored Anticariat de la acest client.

9. Returnarea produselor:

9.a. Clientul Trored Anticariat poate returna produsele achizitionate in urmatoarele situatii:
- Produsul care nu este conform cu specificatiile de pe site;
- Coletele ce prezinta deteriorari severe;
- Produsele ce au fost livrate gresit;

9.b. Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achizitioneaza produse din siteuri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G ( Ordonanta de urgenta a Guvernului ) nr. 34/2014.
9.c. Clientul este obligat sa notifice Trored Anticariat, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la anticariat@trored.ro in termen de maximum 14 de zile calendaristice de la primirea produselor si/sau serviciilor.
9.d. Clientul este obligat sa returneze produsele numai daca sunt in stare initiala.

9.e. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii produselor, prin virament bancar.
9.f. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic sau cu un alt produs, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale.
9.g. Contravaloarea serviciilor suplimentare, incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza.
9.h. In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client.

Produsele returnate se trimit la adresa: SC Trored Anticariat S.R.L. Str.Doamnei NR. 27-29, Sector 3, BUCURESTI

10. Limitare de responsabilitate:

10.a. Trored Anticariat nu poate fi tinuta responsabila in fata nici unei persoane fizice sau juridice care foloseste sau se bazeaza pe continut.
10. b. Trored Anticariat nu poate fi tinuta responsabila pentru orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu /etc) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei de tip continut prezentata sau nu pe site sau pentru orice tip de erori sau omisiuni in prezentarea continutului care pot conduce la orice fel pierderi.
10. c. In cazul in care un Utilizator/Client considera ca un Continut expediat prin orice mijloc de catre Trored Anticariat, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii Trored Anticariat, conform detaliile de contact, astfel incat Trored Anticariat sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.
10. d. Trored Anticariat nu garanteaza utilizatorului sau clientului acces pe site sau la serviciu si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral continutul, de a reproduce partial sau integral continutul, de a copia, sau de a exploata orice continut in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice continut asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al Trored Anticariat.
10. e. Trored Anticariat nu raspunde de continutul, calitatea sau natura altor site-uri la care se ajunge prin legaturi din continut, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
10.f. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre client sau utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul siteului.

11. Politica de confidentialitate:

11.a.  Trored Anticariat garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Trored Anticariat pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Trored Anticariat nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa anticariat@trored.ro, sau prin posta la adresa: SC Trored Anticariat S.R.L. Str.Doamnei NR. 27-29, Sector 3, BUCURESTI.

11. b.  Trored Anticariat se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.


11. c.  Informatiile furnizate catre Trored Anticariat sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului OFG, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. Trored Anticariat nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

11. d.  Trored Anticariat certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

11. e.  Trored Anticariat nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Trored Anticariat nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de  in scopul precizat in prezentul document.

12. Litigii:

12.a. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Trored Anticariat Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prezentele "Termeni si conditii de utilizare".
12. b. Orice disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si Trored Anticariat se va rezolva pe cale amiabila.
12. c. Trored Anticariat nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si conditiilor.

13. Dispozitii finale:

Trored Anticariat isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, inclusiv modificari ce ar putea afecta site-ul si/sau orice continut fara notificare prealabila a Utilizatorului sau Clientului.