Livrarea produselor se va face oriunde in tara, in termen 24 - 48 ore (pana in maxim 5 zile in peroadele de sarbatori). prin curierat rapid. In cazul in care nu se va reusi livrarea in termenul mentionat, veti fi contactat(a) telefonic. La comenzile de peste 200 de lei transportul este gratuit.

Exista posibilitate ridicarii comenzilor direct de la magazinul din str Doamnei 27 - 29, Sector 3 , Bucuresti.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu Trored Anticariat, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a produslui se va confirma impreuna cu consilierul de clienti Trored Anticariat, numai in scris prin email.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si functioneaza si o reprezinta semnatura pe documentele fiscale legale. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Trored Anticariat isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Trored Anticariat care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Trored Anticariat fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Trored Anticariat de la acest client.